hehe

Tjo Bloggen i dag så hade vi match mot sofielundskolan vi van dom mot 4:1 vi är bäst så klar näst gång ska vi möta täby  skola. Hoppas vi vinner. Ja så har jag inte gjort nån mer. Puss och Kram

Jag och min syra

Så här ser jag och min syra utt
Vi är så snygg
Älksar den
ahaha

Dagens snyggaste kille

Det här är jesper han är 12 år han är snäl rolig och litte söt han har tjej så ni vet. 

Dagens snyggaste kille

Det här är Hugo han är snäll rolig söt han är 12 år.Och har tjej. Jag tycker han är helt okej.

Dagens snyggaste kille

Det här är Salman han är 12 år är snäll kaxig söt han är singel så ni vet. Ja jag gillar han som vän. 

Dagens snyggaste tjej

Det är är Johnna hon är 12 år är en snäll söt person hon är 12 år är singel. Gillar mycket för att du är edn fin person. 

Dagens snyggaste tjej

Det är är linnea hon är en snäll söt vän. Hon är 12 år.Hon är singel.Det bästa med henne är att är värndes finaste vän. Gillar dig jätte mycket som vän.

Dagens snyggaste tjej

Det här är Lilli hon är en söt fin snäll tjej.Hon är 12 år.Tror att hon är singel.Men det bästa med henne är att hon är bäst och snäll som fan. Gillar henen jätte mycket.<3

I Dag

I dag ska jag vara med min kussiener vi kanse ska på bio men vet inte villken film man ska se på men det blir någon film. Ja jag har ochså dushat nydligen. Ja ska snart träffa vänner. Ja nu har jag ätit frukost och ska snart dra. Ja ses  sen.

kompisar

Värdens finaste kompisar men mäst Vilma Alic Pernilla Alexandra Johanna ni är min finaste väner men kilarn dom kommer sist. Min bästa tjej kompisar betyder allt för mig alltid snälla roliga. Kajsa är ochså en fin rolig prson som har rolig humor.


Jag

Hej bloggen i  dag har jag inte gjort nåt har varit sjuk ja nu så chattar jag med min kusin Ja hej då 

Här är också värdens bästa kusin som jag älskar

Hon är söt snäll rolig bäst. 

Det här är värdens bästa kusin <3

Hon är snäll rolig bäst söt. 

Det här är också värdens snällaste och bästa kompis man har

Hon är snäll rolig söt. 

värdens finaste kompis och snällaste och sötaste


Molly Sanden

Molly My Marianne Sandén, född 3 juli 1992, är en svensk sångerska. Hon kom trea i Junior Eurovision Song Contest 2006 med låten "Det finaste någon kan få". Sandén deltog iMelodifestivalen 2009 med låten "Så vill stjärnorna". Från den tredje deltävlingen i Leksand den 21 februari tog sig bidraget vidare till finalen i Globen den 14 mars. Väl där hamnade hon på elfte och sista plats med två poäng. Hon har även gjort Rapunzels svenska röst i Disney-filmenTrassel.

2011 blev Molly Sandén utsedd till Sveriges 88:e sexigaste kvinna i tidningen Slitz.[1]

Molly Sandén var tidigare sambo med sångaren Eric Saade. Hon är super söt

File:Molly Sandén.jpg

Ulrik Munther

Jens Ulrik Munther född 18 februari 1994 och uppvuxen i Kungsbacka kommun strax utanförGöteborg, är en svensk artist och låtskrivare. Munther vann Lilla Melodifestivalen 2009 och MGP Nordic samma år. 2011 släpptes hans debutalbum, som också bär namnet "Ulrik Munther". Han är super snygg.

Sebastian Kranz

Sebastian Jan Daniel Krantz,[1] född 3 januari 1994HuskvarnaJönköpings kommun,[2] är en svensk musiker och musikproducent.

Krantz deltog i Stage Junior 2006 med låten Ta tag i situationen, men kom då inte längre än så. 2008 var han med i det svenska programmet Talang där han framförde låtar som han hade skrivit själv, och tog sig ända till final där det tog slut.

2010 sökte Krantz, då 16 år gammal, till Idol. Han tog sig till kvalveckan där han sedan röstades ut.

Numera är inte Krantz bara soloartist, utan också musikproducent och drivermusikproduktionsbolaget SebMusic, som han har utnyttjat sig av till att göra nya låtar.Sebastian är super Snygg,Gulig och Söt här har ni en blid på han.


Rihanna

Robyn Rihanna Fenty, född 20 februari 1988 i St. MichaelBarbados, är en artist som slog igenom internationellt under 2005. Under 2008 och 2009 var Rihanna tillsammans med sångaren Chris Brown. Förhållandet med Chris bröts 2009 då Rihanna blev misshandlad av honom. Rihanna avslöjade i en intervju 2010 att hon var tillsammans med baseballspelaren Matt Kemp.

Rihannas musik är en blandning av soulpop och R'n'B ofta med starka inslag av jamaicanskdancehall. Hennes låt "Pon de Replay" (2005), som var en renodlad dancehall-låt, tog sig in på andra plats på både den amerikanska och den brittiska singellistan, samt som etta på Swedish dance chart.

Rihannas karriär tog fart efter att hon blev upptäckt 2003 av producenten Evan Rogers då denne var på semester på Barbados. Evan har tidigare arbetat med bland andra Christina Aguilera och Kelly Clarkson. Rihanna spelade tillsammans med Rogers in en demoskivasom skickades till ett antal skivbolag. Efter en audition fick hon ett skivkontrakt på Def Jam Records, som leds av Shawn Carter (som själv gör musik under artistnamnet Jay-Z).

Redan åtta månader efter debutplattan släppte Rihanna sitt andra album, A Girl Like Me, som debuterade som nummer fem på de amerikanska listorna. Singeln SOS, som Nike använde i en reklamkampanj, blev hennes första singel att komma etta på Billboard, och efterföljdes av superhiten Unfaithful. Unfaithful var Rihannas första ballad och skrevs av R&B-sångaren Ne-Yo. 2006 var också året då Rihanna gjorde sin skådespelardebut, med roller i TV-serierna Las Vegas och All My Children.

Good Girl Gone Bad släpptes i juni 2007. Singeln "Umbrella" blev Rihannas hittills största hit, och var bland annat etta på singellistan i Storbritannien i tio veckor, vilket resultat ingen lyckats med på över tretton år. "Umbrella" var världens mest framgångsrika singel under 2007 och producerades med hjälp av hip hop-mogulen Jay-Z.

För att samla in pengar till offren efter jordbävningskatastrofen i Haiti den 12 januari 2010 gjorde Rihanna en cover av Bob Marleys akustiska ballad "Redemption Song" som låg väldigt nära originalet musikaliskt. Redan året innan hade hon på sin turné i Europa framfört kärlekslåten "Is This Love" från Bob Marleys ljusaste (minst rebelliska) LP-album Kaya (1977). Detta räcker emellertid inte för att säga att hon har en fot i reggae-genren också. Hennes preferenser när det gäller jamaicansk populärmusik är i stället dancehall och dess latinska motsvarighetreggaeton (som inte har särskilt mycket med reggae att göra, utan, väldigt förenklat, är den latinamerikanska motsvarigheten till rap och dancehall)..

Låten "Rude Boy" från albumet Rated R har skrivits av Mikkel S. EriksenTor Erik HermansenEster DeanMakeba RiddickRob Swire och Robyn Fenty själv, och producerades av Stargate och Rob Swire. Singelversionen av låten nådde förstaplatsen på den amerikanska listanBillboard Hot 100 – hennes första listetta från albumet Rated R, och hennes sjätte totalt.[1]

Låten och videon (regisserad av Melina Matsoukas) till låten "Rude Boy" har lånat friskt från jamaicansk kultur och subkultur. Den hämningslöshet vad gäller lyrik och kroppsspråk i dancehall finns där; rude boy-kulturen är egentligen en gäng- och gangsterkultur som plågat Jamaica sedan slutet av 1960-talet, men där ledarna har visst stöd bland den svältande befolkningen i huvudstaden Kingstons förslummade innerstad; [2][3] i videon, som är ganska avklädd kroppsligt och språkligt, visas mängder av rastafarianska symboler som de etiopiska flaggfärgerna, davidsstjärnan intill ett lejon m.m, vilket upprört anhängare av rastafari-rörelsen och analyserats.Rihanna ser utt så här. 


shakira

Shakira Isabel Mebarak Ripoll, mer känd under sitt artistnamn Shakira, född 2 februari 1977 iBarranquilla, är en colombiansk Grammybelönad, platinasäljande sångerska och kompositör. Sedan 24 oktober 2003 även goodwill-ambassadör för FN (UNICEF).

Shakira rankas som den näst största latinamerikanska sångerskan i musikhistorien efter Gloria Estefan med över 60 miljoner sålda album till dato. Hon är även den enda artisten från Sydamerika med en singeletta på USA:s Billboard Hot 100, Australiens ARIA-lista samt Storbritanniens UK Singles Chart. Under sin karriär har sångerskan mottagit två Grammy Awards, sju Latin Grammy Awards, tolv Billboard Latin Music Awards och har dessutom nominerats till en Golden Globe.

År 2011 belönades Shakira med en stjärna på Hollywood Walk of Fame.

Shakira föddes 1977 i Colombia. Hennes far har libanesiskt påbrå och hennes mor har spanskt och italienskt påbrå. Hon talar numera tre språk flytande (engelskaspanska och portugisiska) och även lite arabiska - på vilket "Shakira" betyder tacksam. Namnet har också en annan mening: "graciös kvinna".

Shakira började tidigt i sin skolgång att visa upp sina sångtalanger och framträdde ofta på olika skolkonserter. Hon signerades till ett lokalt skivbolag och vid 14 års ålder debuterade Shakira med Magia ("Magi"). Men materialet, liksom efterföljaren Peligro ("Fara"), gavs endast ut på EP och kassett och blev inga försäljningsframgångar. Efter ett kort mellanspel (ca 1 år) som skådespelerska i en colombiansk såpa (El Oasis) återvände hon till musiken och gav 1995 ut Pies Descalzos ("Barfota"), hennes första "riktiga" album, vilket gav henne en kommersiellframgång. "Dónde Estás Corazón" blev Shakiras första hit som hon själv knåpat ihop på en järnvägsstation på hemväg från inspelningarna av såpan "El Oasis".

Uppföljaren, ¿Dónde Están los Ladrones? ("Var är tjuvarna?") kom 3 år efter debutskivan och kostade över 3 miljoner dollar att spela in. Men framgången blev enorm med över 10 miljoner sålda skivor världen över, och en enig kritikerkår hyllade skivan, som inkluderade hitsinglar som "Inevitable" och "Ojos Así", samtidigt som försäljningen överträffade förväntningarna. Ljudbilden blandar friskt rock med latino-influenser, här och där kryddat med andra stilar. Med materialet från denna skiva gjordes senare live-inspelningen Shakira MTV Unplugged. Albumnamnet kom till efter en händelse då Shakira skulle resa till Miami, och hennes väska blev stulen. I väskan hade hon alla papper med sånger hon skrivit ner till det kommande albumet - och hon hade inga kopior! Detta var så traumatiskt för henne att hon fick en minneslucka och kunde inte komma ihåg någon av låtarna. Hon kunde inte sluta tänka på vilka tjuvarna var och varför de hade stulit hennes väska. De smutsiga händerna på skivomslaget representerar att vi alla är skyldiga, förklarade Shakira i en intervju 1998. "Du stal mina svar, och jag stal dina frågor".

Shakira var nu en stor stjärna i hela den spansktalande världen - nu väntade den, för en spansksjungande artist, den mer svårflirtade engelsktalande dito. Shakira arbetade hårt för att förbättra sin engelska och resultatet märktes på skivan Laundry Service, mer rock-influerad än tidigare album. Albumet blev med över 20 miljoner sålda skivor ett av de bäst säljande världen över år 2002 och singeln "Whenever, Wherever" blev en världshit. Laundry Service framhävde även listettan "Underneath Your Clothes" och topp-tiohitten "Objection (Tango)". Redan samma år gav Grandes Éxitos, en greatest hits-samling ut. Skivan producerades i Miami, USA och till sin hjälp hade hon Emilio Estefan Jr som till stor del stod för den engelskspråkiga lanseringen.

Turnerande, fler album och ny världshit [redigera]

Shakira: Live & Off The Record, en DVDCD med 10 låtar från hennes världsturné 2002-03, släpptes i mars 2003. Turnén som gick under namnet The Tour of the Mongoose (Mungo-turnén) fick sitt namn från mungons förmåga att besegra en kobra – under konserterna visades filmsekvenser med just en stridande mungo och en kobra.

Inspirerad av framgångarna med sin engelskspråkiga albumrelease jobbade sångerskan på två studioalbum; den spanskspråkiga Fijación Oral Vol. 1 och den efterföljande engelskspråkiga Oral Fixation Vol. 2, som båda släpptes år 2005 och innehöll flera potentiella hitlåtar. Skivorna eskalerade Shakiras redan framgångsrika karriär varav Oral Fixation Vol. 2 sålde över 8 miljoner kopior. Singeln La tortura blev en hygglig framgång men kunde inte matcha megahiten Hips Don't Lie som spreds som en löpeld världen över. Detta till bilderna av en höft- och magdansande colombianska som därmed befäste sin position som den största spanskspråkiga kvinnliga artisten i världen.

Shakira turnerade intensivt efter skivsläppen och inte förrän 2009 släpptes nästa skiva, "She Wolf", som lutade starkt åt electrodisco-genren. Titelspåret "She Wolf" blev en hygglig ny hit för den mångkunniga colombianskan. Följande år släpptes hennes "Waka Waka (This Time for Africa)" som den officiella VM-låten för Världsmästerskapet i fotboll 2010. Sången, som blev en ytterligare stor hit för Shakira, mottog generellt positiv kritik från media och blev den bäst säljande VM-låten i musikhistorien. På Youtube var den engelskspråkiga versionen av låten i november 2011 det fjärde mest sedda videoklippet i historien med över 417 miljoner visningar. Under hösten år 2010 släpptes sångerskans sjunde studioalbum, Sale el Sol.

akira ser sig inte bara som en artist, till för underhållning, - utan även som en ambassadör för Latinamerika och sitt hemland Colombia. År 1998 startade hon sin stiftelse "Fundación Pies Descalzos" (Barefoot Foundation) till hjälp för fattiga och hemlösa barn i hemlandet.

Shakira: Con yo sólo cerrar mis ojos e imaginar sus rostros, sé que cada uno de estos niños tiene un nombre, un corazón y un sueño. Sus vidas son tan valiosas como la mía o la tuya, sin embargo, muchos de ellos mueren diariamente en completo abandono.[1]

I ungefärlig översättning: "bara genom att sluta ögonen och föreställa mig deras ansikten, så vet jag att vartenda ett av dessa barn har ett namn, ett hjärta och en dröm. Deras liv är minst lika viktiga som mitt eller ditt, men många av dem dör dagligen helt övergivna"

Shakira har också sagt att hon är stolt över att komma från Colombia, "ett land med så mycket sorg, våld och tragiska livsöden, men trots allt detta så lyckas vi alltid le och fortsätta framåt fastän allt känns så tungt".

Shakira är sedan hösten 2003 officiell goodwill-ambassadör för FN-organet UNICEF.

Shakiras musik har en personlig prägel som inte liknar någon annans och ingen annan kan sjunga eller dansa som hon, oavsett ålder eller kön, med den oskyldiga sensualitet som hon verkar ha uppfunnit själv. Gabriel García Márquez - colombiansk författare och Nobelpristagare1982.Och så här ser hon utt. 

Nicki Minaj

Nicki Minaj, född 8 december 1982[1] i Saint James (en förort till Port of Spain), Trinidad och Tobago, är en trinidadisk-amerikansk rappare och sångerska. Hennes debutalbum Pink Friday släpptes i november 2010 under Young Money Entertainment och sålde platina efter endast fem veckor.Så här ser hon utt Hon är fin. Nicki Minaj på MTV Video Music Awards 2010.

Om Selena

Selena Marie Gomez, född den 22 juli 1992 i Grand Prairie, Texas, är en amerikanskskådespelerska och sångerska.Gomez föddes i Grand Prairie i Texas.[1] Hon är dotter till den forna teaterskådespelerskan Mandy Dawn Teefey (född Cornett) och Ricardo Joel Gomez.[2] Hennes far är från Mexiko och hennes mor är av italiensk härkomst.[3][4] Gomez föräldrar skildes när hon var fem år gammal och hennes mor uppfostrade henne själv.[5] Modern är omgift med Brian Teefey sedan 2006.[6]Hon är döpt efter sångerskan Selena Quintanilla, som dog 2 år efter Gomez födsel.[7] I en intervju från 2009 med People så nämnde Gomez att hennes intresse för skådespeleri utvecklades tidigt efter att ha sett sin mor agera i teaterproduktioner.[8]

Selena Gomez upptäcktes i en talangshow när hon var 10 år gammal och hennes första roll var i barnprogrammet Barney & Friends där hon spelade Gianna. År 2006 var hon med i andra säsongen avZack & Codys ljuva hotelliv som Gwen i avsnittet "A Midsummer's Nightmare". Gomez har även varit med i två avsnitt av Hannah Montana, där hon spelar den elaka Mikayla. Hon har även medverkat i Demi Lovatos show, Sonnys chans. Hon är mest känd för sin roll i Disney Channels TV-serie Magi på Waverly Place, där hon spelar 15-åriga Alex Russo som använder trollkonst. År 2008 medverkade hon i Disneyfilmen Another Cinderella Story, som är fortsättningen på A Cinderella Story. 2011 så hade Gomez huvudrollen i filmen Monte Carlo.

Under 2011 så bekräftades det att Gomez ska porträttera Hannah Baker i Thirteen Reasons Why, som baseras på boken med samma namn, skriven av Jay Asher.[9] Gomez har även bekräftats för Spring Breakers där hon kommer att spela mot bland annat Vanessa Hudgens och James Franco.[10][11]

Den 29 september 2009 släppte Selena tillsammans med sitt band, Selena Gomez & the Scene, sitt första studioalbum Kiss & Tell. Första singeln från det albumet, "Falling Down", släpptes 21 augusti 2009 och andra singeln, "Naturally" släpptes den 1 februari 2010. Gomez var med och skrev en låt på albumet, "I Won't Apologize".

Andra albumet A Year Without Rain släpptes den 21 september 2010. Två singlar från albumet har släppts, "Round & Round" och "A Year Without Rain". Albumet debuterade på fjärde plats på den amerikanska Billboard 200 listan och sålde 66 000 kopior under den första veckan.

Det tredje albumet, When the Sun Goes Down släpptes den 28 juni 2011. Albumet placerades som #4 på Billboard 200 med 78,000 sålda kopior den första försäljningsveckan. Albumet har producerat tre singlar; "Who Says" som släpptes den 14 mars 2011, "Love You Like a Love Song" som släpptes den 17 juni, och "Hit the Lights" som släpptes den 16 november. Den 6 november 2011 så var Gomez värd för MTV Europe Music Awards som hölls i BelfastNordirland, där hon även framförde "Hit the Lights" live för första gången i TV. Här har ni en bild på henne hur söt hon e vår söta Selena Gomez hon är bäst som justin Bieber men det kommer fler kändisar. 


justin bieber

Här har vi svriges snygging .  Vår stårsta sötis i hella sverige. Min snygging

Sjuk

I dag har jag varit hemma och vrit sjuk hoppas att blir frisk tills måndag när vi ska ha fotbolls Match mot sofielundskolan i solentuna vi hoppas att vi vinner. Vi måste sammar beta lite men nu ska vi över till justin

I Dag

I dag så hade vi öppet hus ja det var gansa kul att mobba Hugo och Teo i min klass. Ja så tog vi hand om barn som kanse skulle börja där. Så jorde man typ inget mer. På vägen hem så ramla jag i snön det var kalt jag mula mig själv ochså det var kul för var varm. Ja i morgon ska jag mula Teo Hugo Alex  så dom får se hur de är hahaha äl
skar vinter säger vi.

justin bieber

Heeej som ni alla vet så älskar jag justin bieber. Han är bar så under bar och så söt. Han kanse kommer till svrige i agusti elr october har jag hört av många. Hoppas alla som gillar justin tittar på min Blogg som jag älskar. Så söt han är eler hur så hål me mig =). Ja jag har älskat justin ganska lägge nu . Han är grymt snäll.Så söt han är fan att han inte är lika gammal som mig soppa önskar att jag va tsm med han. Hej då


Om Justin Bieber

Justin Drew Bieber, född 1 mars 1994StratfordOntario, är en kanadensisk sångareoch skådespelare[2][3] Bieber upptäcktes år 2008 av Scooter Braun[4] som råkade stöta på Biebers videoklipp på YouTube och sedan blev hans manager. Braun ordnade ett möte mellan honom och UsherAtlantaGeorgia och Bieber skrev snart under ett kontrakt med Raymond Braun Media Group (RBMG), ett samarbetsföretag mellan Braun och Usher,[5]och sedan även ett skivkontrakt med Island Records[6][7] Hans debutsingel "One Time" släpptes 2009 och nådde 12:e plats på Canadian Hot 100-listan. Hans debutalbum "My World" släpptes den 17 november 2009 och blev platinacertifieradUSA. Han blev den förste artist som hade sju låtar från ett debutalbum på Billboard Hot 100-listan[8]

Biebers första fullständiga studioalbum "My Wörld 2.0" släpptes den 23 mars 2010 och hade likartade framgångar. Den debuterade inom top 10 i flera länder och blev platinacertifierad i USA. Albumet företräddes av singeln "Baby", som hamnade inom top 10 på listor i hela världen i februari 2010. Här är den snyggaste kille i hela värde som många tycker . Men som ni alla kanse vet så kanse justin kommer till svrige 2012 i agusti elr october har jag hört av många barn o ungdomar Justin bieber är nu en väldigt känd pop tjärna som blev uppfand i Kanada. Ja ska snart till skolan och sen så när jag kommer hem så bloggar vi mer Puss puss Min Fänst

Justin Bieber live i Indonesien, den 23 april 2011


RSS 2.0